4–30 Nis 2024
Atatürk Üniversitesi

Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü (ATASEM) tarafından; katılımcılara yapay zekâ ve veri madenciliği kavramlarını tanıtmak, temel teorik bilgileri ve bu alanların din bilimleri ile nasıl entegre edilebileceğini uygulamalı örneklerle göstermek, bu teknolojilerin din bilimleri alanındaki pratik uygulamalarını anlayabilecek temel yetkinlikler kazandırmak ve ilgili teknolojik araçları kullanarak, din bilimleri verilerini analiz etme ve değerlendirme becerisi elde etmek amacıyla "Temel Yapay Zekâ ve Veri Madenciliği: Din Bilimleri Uygulamaları" eğitimi düzenlenecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Atatürk Üniversitesi