4–30 Nis 2024
Yozgat Bozok Üniversitesi

Yozgat Bozok Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi koordinesinde yayın hayatına  başlayan “BozokJournal of Engineering and Architecture (BJEA)”  dergisi elektronik ortamda yılda iki defa (Haziran ve Aralık) yayınlanmakta olup; Makine, İnşaat,  Elektrik-Elektronik, Yer Bilimleri, Bilgisayar, Bilişim Teknolojileri, Enerji, Endüstri, Çevre, Otomotiv ve diğer tüm  mühendislik bilim dalları ile Mimarlık Tasarım, Şehir ve  Bölge Planlama alanlarında hazırlanmış güncel ve  özgün değeri olan orijinal araştırma makaleleri,  derlemeleri, teknik notları, bildirileri ve editöre mektup  niteliğindeki yazıları yayımlayarak ulusal ve uluslararası  bilime katkı sunmayı amaçlamaktadır. Dergiye Türkçe ve  İngilizce dillerinde makale kabul edilmekte olup tüm  hakemlik editoryal ve yayın  süreçleri TÜBİTAK  Dergipark dijital altyapısı kullanılarak sürdürülmektedir.     2024 yılı cilt 3 sayı 1 için katkı sağlamak üzere Dergide makalelerinin yayınlanmasını isteyen değerli araştırmacı ve akademisyenler detaylı bilgiye https://dergipark.org.tr/tr/pub/bje adresinden ulaşabilirler.

Yozgat Bozok Üniversitesi