4–30 Nis 2024
Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı

Deprem  kuşağında  yer  alan  ülkemizde  oluşabilecek  doğal  afetler  sonrasında  binalarda  bakım, onarım ve güçlendirme konularında eğitim yapılması önem arz etmektedir. Bakanlığımız uzaktan eğitim portalı  üzerinden çeşitli meslek  kuruluşlarına,  belediyelere,  üniversitelere,  yapı  denetim  şirketlerine  ve kamu  kurum/kuruluş  personeline  verilecek  olan  asenkron  ‘Deprem Etkisi Altındaki Binaların Değerlendirme, Onarım ve Güçlendirilmesine İlişkin Tasarım Kursu Eğitimi'  birinci  ünitesi başlamıştır. Birinci üniteye ait içerik ekli listede yer almaktadır. Söz konusu eğitim uzaktan eğitim portalı üzerinden  verileceğinden  eğitim  kayıtları  ve  eğitim  içerikleri  akademi.csb.gov.tr  üzerinden  devam edecektir.

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı