20–30 Haz 2022
Toros Üniversitesi
Europe/Istanbul saat dilimi

Bu etkinlik Çukurova Üniversitesi dışında bir kurum tarafından organize edilmektedir. Aşağıdaki bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. İçerik ve bilgilerden Çukurova Üniversitesi sorumlu tutulamaz

2022 yılında yayın hayatına başlayan “Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy, JFNG/Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi” Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere yılda iki sayı olarak yayımlanan, orijinal araştırma makaleleri, derleme makaleleri, teknik notlar ile kitap incelemelerini kabul eden, uluslararası akademik e-dergidir. Yayınlanmak üzere gönderilen tüm bilimsel çalışmalar editör veya bölüm editörleri, yayın kurulu ve hakemler tarafından çift-körleme hakemlik süreci yürütülerek değerlendirilmektedir. Derginin yayın dili İngilizce olup,  Türkçe makalelere de yer verilmektedir.    JFNG, özellikle gıda bilimi, gıda teknolojisi, gıda  mikrobiyolojisi, gıda mühendisliği, gıda kalite kontrol, beslenme bilimleri ve diyetetik, geçmişten günümüze  yiyecek-içecek kültürü, gastronomide yeni trendler, gastronomi turizmi ve gastronomide ürün geliştirme konuları başta olmak üzere, bu alanlarda multidisipliner çalışmaları kabul etmektedir.  JFNG hakkında ayrıntılı bilgiye dergimizin web sayfası  (https://jfng.toros.edu.tr/jfng) adresinden ulaşılabilmektedir.

Başlar
Sona erer
Europe/Istanbul
Toros Üniversitesi