24–26 Nis 2024
Çukurova Kalkınma Ajansı

Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum (SEECO) Projesi,  Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel  Müdürlüğü ve Dünya Bankası koordinasyonuyla, Adana ve  Mersin'de Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından  yürütülmektedir. Proje, Avrupa Birliği tarafından FRIT2 Programı kapsamında  finanse edilmektedir.   SEECO Projesi kapsamında gençler ve kadınlara yönelik  Kuluçka ve Hızlandırma Destek Programı ilanedilmiştir. Kuluçka  Programında; kendi işini kurmak isteyenlere yönelik 10.000 €'ya kadar hibe, Hızlandırma Programında ise işini büyütmek  isteyenlere yönelik 25.000€ kadar hibe sağlanacaktır.  Son başvuru tarihi 26 Nisan2024'tür. Proje hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru için  www.seecocukurova.com ve www.seeco.gov.tr adresleri ziyaret edilebilir.

Çukurova Kalkınma Ajansı