24 Nisan 2024 ile 14 Haziran 2024 arasında
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanlığı olarak Çağdaş Türk Resim sanatına katkı sağlayan tüm sanatçıları anmak, Çağdaş Türk Resim sanatına ilgiyi artırmak ve bu yönde yapılan çalışmalara katkı sağlamak amacı ile Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü olarak her yıl düzenlediğimiz ve Çağdaş Türk resim sanatına çalışmaları ile katkı sağlamış sanatçı eserlerinin tema olarak belirlendiği sergi çalışmasının bu yılki teması Turgut ZAİM'in "Yörük Köyü" eseri olarak belirlenmiştir.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi