24–28 Nis 2024
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI

Türk Devletleri Teşkilatı üye  ülkelerinde  faaliyet  gösteren  üniversiteler  arasında  iş  birliğini  artırmak  ve  Türk  Yükseköğretim Alanı'nın  çerçevesinin  belirlenmesiyle  kapsayıcı  ve  birleştirici  bir  yükseköğretim  ortamının sağlanmasına  destek  olmak  amacıyla Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi  koordinasyonunda  ve  ev sahipliğinde 24 Nisan 2024 tarihinde Türk  Dünyası Yükseköğretim Zirvesi ve 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında ise 2. İpekyolu Türk Üniversitesi Fuarı düzenlenecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI