11 Mayıs 2024
stanbul Medeniyet Üniversitesi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Teknopark Yönetici A.Ş’nin düzenlediği geleceğin sigorta dünyasını yeniden şekillendirecek yenilikçi fikirleri keşfetmek amacıyla "Insurtech Ideathon" etkinliği 11 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olup, katılım için internet sitesi üzerinden kayıt yaptırılması gerekmektedir. Etkinliğe sınırlı sayıda katılımcı kabul edilecektir. Başvuru gönderimi için son tarih 22 Nisan 2024’tür. Programına ilişkin duyurular ekte sunulmuş olup, detaylar www.imuteknopark.com adresinde yer almaktadır.

stanbul Medeniyet Üniversitesi