5–31 Mar 2024
Trabzon Üniversitesi

Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından yayımlanan “Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi” yılda iki kez (Şubat ve Eylül aylarında) yayımlanan ulusal, çift-kör hakemli bir dergidir. Dergi kapsamında, hukuk ve hukuk ile ilişki kuran bilim alanlarında, nitelikli bilimsel çalışmalara yaslanan, teorik veya uygulamalı; araştırma makalesi, derleme makale, karar incelemesi, eser değerlendirmesi ve tercüme türlerindeki özgün bilimsel çalışmalar yayımlanacaktır. “Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi” Eylül 2024 tarihli 2/2 sayısı için  30 Temmuz 2024 tarihine kadar makale kabul etmektedir.

Trabzon Üniversitesi