4–31 Mar 2024
Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu Denetçiliği Kurumu

"Ombudsman Akademik" isimli hakemli dergi senede iki sayı halinde basılı ve dijital olarak yayımlanmaktadır. Dergi; alanında söz sahibi  akademisyen ve araştırmacıların katkılarıyla insan hakları, kamu  yönetimi, iyi yönetişim esasları çerçevesinde yayın hayatını  sürdürmekte olup, başta ULAKBİM TR Dizin olmak üzere birçok  önemli indekste taranmaktadır.    Nitekim, 20. sayı için Haziran 2024 tarihinde yayımlanmak üzere,  Kamu Denetçiliği Kurumu, makale kabul etmektedir.  İlgililer, akademik makalelerini 1 Nisan 2024 tarihine kadar DergiPark  internet sitesi üzerinden gönderebilirler.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu Denetçiliği Kurumu