7 Mart 2024
Maltepe Üniversitesi

Maltepe Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi tarafından Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik Öğrenci Kulübünün 07 Mart 2024 Perşembe günü 09:30-13:30 saatleri arasında Ticaret ve Lojistiğin geleceğini, yarının lojistikçilerinin önünde konuşmak, onlarla lojistik ve ticaret sektörünün bugünü ve yarını hakkında büyük resmi paylaşmak, lojistik ve ticaretin nasıl gelişmesi gerektiğini açıklamak amacıyla “XIII. Geleneksel Lojistik ve Ticaret Buluşması” etkinliği düzenlenecektir.

Maltepe Üniversitesi