01 Mart 2024 tarihinde üniversitemizde "Beyond the Diploma - Skills, (micro)Credentials & Employability" başlıklı konferans gerçekleştirilecektir.

Yükseköğretimin becerilere dayalı işe alım taleplerine cevap verme sürecini incelemeyi amaçlamakta olan konferansta, “Becerilere Dayalı İşe Alım” da yükseköğretim kurumlarının gelecek nesil işgücünü şekillendirmedeki kilit rolü ele alınacaktır. İş dünyası, üniversiteler ve profesyonel sertifikasyon uzmanlarından seçkin konuşmacılar, konuya ilişkin görüşlerini paylaşacaklardır. Konferansa ait poster ve Konferans Programı ektedir.

Konferansa kayıt ücretsiz olup kayıtlar https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfeXrzBWB955X8oRSp41eY25tRxfbEX13tbZsI5Mz 9C0BQYTg/viewfo rm?usp=sf_link kayıt linki üzerinden yapılacaktır.

İzmir Ekonomi Üniversitesi