26–28 Nis 2024
Erciyes Üniversitesi

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun destekleriyle Erciyes Üniversitesi koordinasyonunda ve UNESCO Türkiye Millî Komisyonu, İslam İşbirliği Teşkilatı Bağımsız Daimi İnsan Hakları Komisyonu (IPHRC), Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi, Viyana Üniversitesi, Rusya Bilimler Akademisi Doğu Çalışmaları Enstitüsü, Birleşik Arap Emirlikleri Amerikan Üniversitesi, Uluslararası Medya Enformasyon Derneği, Medya Derneği ve Medya ve Din Araştırmaları Dergisi işbirliği ile medya, dijital kültür ve din ilişkiselliğini odağına alan ulusal akademik ilgilerin uluslararasılaşmasını sağlamak ve böylelikle yaygın etkisini, katma değerini ve toplumsal katkı potansiyelini güçlendirmek amacıyla "I. Uluslararası Medya, Dijital Kültür ve Din Kongresi" düzenlenecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Erciyes Üniversitesi