27 Nisan 2024
İstanbul Medipol Üniversitesi

Üniversitelerin Hazırlık Programlarında ders veren öğretim görevlileri ve öğrenim gören öğrencilerini bir araya getirecek, Yabancı Dil Öğrenimi ile ilgili konuların tartışıldığı, çözüm odaklı görüşlerin paylaşıldığı Meeting of Change Agents – MOCA etkinliği geniş ölçekte değişim yaratma ve gelişme sağlama potansiyeline sahip olduğu inancıyla Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 2017 yılında başlatılmıştır.

Bu doğrultuda İstanbul Medipol Üniversitesi MOCA 2024 için aday olmuş ve ev sahibi olarak seçilmiştir. Etkinlik Microsoft Teams programı üzerinden, İstanbul Medipol Üniversitesi ev sahipliğinde ve Ege Üniversitesi iş birliği ile 27 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olup organizasyon ile ilgili detaylı bilgiye http://mocaturkey.wordpress.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

İstanbul Medipol Üniversitesi