6–14 May 2024
Adana Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü

Sağlık Bakanlığınca yetkilendirilen Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimliği tarafından 06.05.2024 ile 14.06.2024 tarihleri arasında ''Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı'' düzenlenecektir.

Söz konusu sertifikalı eğitim programına Yoğun Bakım Hemşireliği SertifikalıEğitim Programı Standartları' nın 6. Maddesindeki katılımcılar ve niteliklerinde belirtildiği üzere yoğun bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelendirilmesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memurları (toplum sağlığı) başvuru yapabilecektir.

Başvuru için ekte yer alan sertifikalı eğitim programı başvuru formu eksiksiz tamamlanacak (Hastane Yöneticisi ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü onaylı olacak), unvanıyla ilgili diploma fotokopisi (aslı gibidir onaylı olacak), hemşire yetkili ebe ise yetki belgesi, yoğun bakımda çalıştırılması planlanan personel ise görev yaptığı hastanenin yoğun bakımda çalıştırılmasının planlandığına planlama yazısı ile birlikte 19.02.2024 ile 01.03.2024 tarihleri arasında ilgili Eğitim Merkezine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Adana Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü