18–19 Nis 2024
Kocaeli Üniversitesi

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin ev sahipliğinde, Selanik Aristoteles Üniversitesi Ekonomi ve Siyasal Bilimler Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle iletişim ve medya çalışmaları alanındaki yeni yaklaşımları tartışmak, bilgi paylaşmak ve uluslararası bir konferans platformunda gözlem ve yeni fikir alışverişinde bulunmak amacıyla 18-19 Nisan 2024 tarihlerinde 3. Uluslararası İletişim Bilimi ve Medya Çalışmaları Kongresi (ICSMSC) düzenlenecektir. Kongre kapsamında çeşitli bilimsel yaklaşımların yer aldığı geniş bir konu yelpazesinde; İletişim Bilimi, Gazetecilik, Radyo, Televizyon ve Sinema, Yeni Medya, Medya İşletmeciliği ve Ekonomisi, Siyasal İletişim ve Medya, Halkla İlişkiler, Reklamcılık, Kültürlerarası İletişim ve Medya, Medya Pedagojisi başlıklarında hazırlanacak bildiriler https://icsmsc.org/ adresi üzerinden kabul edilecektir.

Kocaeli Üniversitesi