9–10 Mar 2024
İstanbul Gelişim Üniversitesi

Her yıl farklı bir üniversitenin Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve/veya ilgili öğrenci kulübü tarafından organize edilen Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi (BİLMÖK), Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri arasındaki etkileşimi ve iletişimi arttırarak onların mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, ülkenin bilişim alanındaki yönelimlerini belirlemek ve bu alandaki gelişimine destek vermek amacıyla düzenlenen  öğrenci kongresidir. BİLMÖK Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri tarafından düzenlenmesine  rağmen, kongreye her üniversitenin ilgili bölümünden resmi temsilcilerin yanı sıra her bölümden  öğrenciler, akademisyenler, sektör temsilcileri ve mezunları da katılım sağlamaktadır. Bu kapsamda Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi  bu yıl İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ ev sahipliğinde                      9-10 Mart 2024 tarihinde, İstanbul Gelişim Üniversitesi, J-Blok Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda 20. kez düzenlenecektir. Kongreye sektörün önde gelen firmalarından katılacak konuşmacıların yanı  sıra kariyer alanında öğrencilerin firmalar ile bir araya gelmesi sağlanacaktır. Ücretsiz ve yurt genelindeki tüm üniversitelerin öğrencilerine açık olan  kongreye üniversite temsilcisi olarak ilgili bilişim bölümlerinden  seçilecek bir öğrenci "Resmi Katılımcı" olarak katılım sağlayabilecektir. Resmi  katılımcılar, yönetim kurulu ve bir sonraki yıl kongrenin ev sahibi üniversitesinin belirlendiği seçimlerde oy kullanma hakkına sahipolacaktır. Resmi Katılımcıların konaklamaları, İstanbul dışından gelenler öncelikli olmak üzere, BİLMÖKorganizasyon komitesi tarafından  organize edilmektedir. Kongre başvuruları "https://www.bilmok.org" adresinden yapılmakta olup ayrıntılı bilgiler BİLMÖK internet sayfasında ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımlanacaktır.

İstanbul Gelişim Üniversitesi