21–22 May 2024
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi koordinatörlüğünde; Yaşar Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Transilvania University of Brasov (Romanya), HOGENT University of Applied Sciences and Arts (Belçika), Sofia University St. Kliment Ohridski, The Czech University of Applied Sciences and Arts Prague (Çekya) ve Universidad San Jorge (İspanya) ile birlikte 21-22 Mayıs 2024 tarihlerinde “International Conference on Inclusive Education in Multicultural Classrooms” isimli uluslararası konferans düzenlenecektir.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi