28–30 Eyl 2023
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde, Uluslararası Eğitim Araştırmacıları Derneği, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi işbirliğiyle 28-29-30 Eylül 2023 tarihlerinde "Dijital Devrim ve Dijital Olarak Küreselleşen Köyde Eğitimin Geleceği: Zorluklar ve Fırsatlar" (Digital Revolution and the Future of Education in the Digitally Globalised Village: Challenges and Opportunities)" temalı "17. Uluslararası Eğitimde Araştırmalar Kongresi (ICRE)" ve "Dijital Çağda Boşluğu Kapatmak: Uygulamalı Dilbilim ve Dil Öğretiminde İyimser Problem Çözme" (Bridging the Gap in the Digital Era: Optimistic Problem-Solving in Applied Lignuistics and Language Teaching) temalı 7. Uluslararası Uygulamalı Dilbilimde Araştırmalar Kongresinin yüz yüze ve çevrimiçi olarak düzenlenmesi planlanmaktadır.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi