29 Haziran 2022 ile 5 Temmuz 2022 arasında
Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Üniversite Kamu-Özel Sektör işbirliklerini hedefleyen iki farklı çağrı (1003-Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı ve 1005-Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı) tasarlanmıştır. 20 Haziran 2022 tarihi itibari ile açılacak çağrılar için son başvuru tarihi 1 Eylül 2022 olarak belirlenmiştir. Kurumumuz tarafından 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'de Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü toplantı salonunda açılacak çağrılar ile ilgili bilgilendirme ve işbirliği fırsatlarının değerlendirilmesi amacıyla toplantı gerçekleştirilecektir.

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü
Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü