Eğitim Fakültesi 2021-2022 Yılı Mezuniyet TöreniToplantı

Kongre Merkezi

Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi, 01330, Balcalı Kampusu Sarıçam-Adana

Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreni Davetiyesi

Fakültemizden 2021-2022 eğitim öğretim yılı itibari ile mezun olacak öğrencilerimiz için düzenleyeceğimiz mezuniyet törenimize katılımlarınızı bekliyoruz. Başta Sayın Rektörümüz Prof Dr. Meryem TUNCEL ve Rektör Yardımcılarımız ile tüm akademik ve idari personelimizin katılımları bizleri onurlandıracaktır.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Sizleri mezun ederken buruk bir hisse kapılsak da Türkiye'nin dört bir yanına bilimsel bilgiyi, güzel ahlakı ve Atatürk İlkelerini taşıyacağınıza olan inancımız bizlere büyük güç veriyor.

Değerli Velilerimiz,

Çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz. Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi olarak onlarla birlikte çalışarak çağdaş ve  nitelikli birer öğretmen olmaları için elimizden gelen gayreti gösterdik. Onlar artık gurur duyabileceğiniz birer öğretmen. Ayrıca, onları yetiştirmede bizlere olan güveniniz için teşekkür ederiz.

Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı
Toplantının gündemi boş