28 Eylül 2023 ile 13 Ekim 2023 arasında
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı

5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu'nda stratejik plan; kamu idarelerinin orta ve uzun vadeli amaçlarını, temel ilke ve politikalarını, hedef ve önceliklerini, performans ölçütlerini, bunlara ulaşmak için izlenecek yöntemler ile kaynak dağılımlarını içeren plan olarak tanımlanmıştır. Bahsi geçen Kanun ile kamu idarelerine kalkınma planları, programlar, ilgili mevzuat ve benimsedikleri temel ilkeler çerçevesinde misyon ve vizyonlarını oluşturmak, amaçlar ve ölçülebilir hedefler saptamak, performanslarını önceden belirlenmiş olan göstergeler doğrultusunda ölçmek ve uygulamanın izleme ve değerlendirmesini yapmak amacıyla katılımcı yöntemlerle stratejik plan hazırlama görevi verilmiştir. Paydaş anketleri ise katılımcılığı sağlamanın en önemli aracıdır.

İletişim Başkanlığı 2024-2028 Stratejik Plan hazırlık çalışmaları çerçevesinde kurumunuz/kuruluşunuz ve varsa bağlı/ilgili kuruluşlarınıza ait paydaş görüşlerine ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu kapsamda hazırlanan, "http://anket.gov.tr/tr/dpa/disanket" adresi üzerinden 13/10/2023 tarihine kadar erişim sağlayabileceğiniz İletişim Başkanlığı 2024-2028 Stratejik Plan Dış Paydaş Anketine ulaşılabilmektedir.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı