27–30 Eyl 2023
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığı

0.09.2023  tarihinde Cumhuriyetimizin  100.  yılı  LÖSEV'  in  ise  25.  yılına  özel  olarak  kanseri  yenmiş  çocuklarımız, gençlerimiz  ve  aileleri  ile  gönüllü  ve  destekçilerin  de  katılacağı  10.000  kişilik  büyük  "LÖSEV ANITKABİR Buluşması" organize edilecektir. Söz  konusu  organizasyon  çerçevesinde  30.09.2023  tarihinde saat  15:00' te  Anıtkabir ziyareti  gerçekleştirilecektir.

https://www.losev.org.tr/etkinlik/Identity/Account/Register  etkinliğe  katılmak  isteyen  üniversitelerin  bağlantıdan  kayıt  oluşturmasını  veya 0549 330  56  37  numaralı telefondan Ayşegül Lökoğlu ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığı