29 Eylül 2023
Bilkent Üniversitesi

Cumhuriyetin 100.Yılı Etkinlikleri kapsamında Bilkent Üniversitesi  Hukuk Fakültesince, konuşma dili İngilizce olan ve eş zamanlı çeviri yapılmayacak seminer serisinin ilk etkinliği 26 Eylül 2023 tarihinde Federal Alman Anayasa Mahkemesi Eski Üyesi Prof.Dr.Dr.h.c.mult.Dieter Grimm tarafından "What doees it mean to be a Republic" başlığı ile İhsan ve Ayser Doğramacı Bilim, Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Seminer serisine katılmak isteyen öğretim üyelerinin katılım durumlarının 22 Eylül 2023 tarihine kadar Senem Şen'e (senem.sen@bilkent.edu.tr) bildirilmesi gerekmektedir.

Bilkent Üniversitesi