25–28 Eyl 2023
Ankara Üniversitesi

Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM), Ankara Üniversitesi'nin bilgi birikimini toplumla, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör yanında sivil toplum kuruluşları ve bireylerle paylaşmanın daha nitelikli ve etkin yollarını araştırmakta ve bu doğrultuda ihtiyaç duyulan alanlarda sürekli eğitimler düzenlemektedir.

Bu kapsamda, 25 - 28 Eylül 2023 tarihlerinde "Sayıştay Denetimi ve Hukuki Sonuçları Eğitimi" ni gerçekleştirmeyi planlamaktadır.  Eğitime katılım sağlamak isteyen kişilerin, bilgilerini 21 Eylül 2023 tarihine kadar Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'ne bildirmesi gerekmektedir.

Ankara Üniversitesi